info@orbis-project.baBesplatna info linija: 0800 88 100

O nama

O NAMA

Profitabilnost je cilj i svrha poslovanja svake kompanije. Financijska učinkovitost temelji se na zahtjevu da se sa što manjom količinom angažiranih sredstava ostvari što veća dobit.

Ta činjenica je bila i naša ideja vodilja. S ciljem da postavimo nove, bolje i učinkovitije standarde prodaje, kreirali smo jedinstven paket „Usluga po Vašoj želji“ kako bi omogućili našim klijentima da na jednostavan i efikasan način ostvare dugotrajno povećanje prodaje u što kraćem roku.

I u tome smo uspjeli!

Danas je „Orbis Project“ priznata specijalizirana kompanija za posredovanje u prodaji usluga, koja zastupa veliki broj klijenata i jedna od rijetkih kompanija u BiH koja se s velikim uspjehom bavi direktnom prodajom „vrata do vrata“. 

Naše kvalitete su prepoznale i neke od najvećih kompanija u BiH poput HT Eronet i europroNET s kojima surađujemo od samog osnivanja kompanije 2014. godine i s kojima konstantno ispunjavamo zadate poslovne ciljeve. 

Za svoj rad dobili smo i brojna priznanja poput Certifikata za bonitetno pouzdane kompanije za 2017. i 2018. godinu, te smo proglašeni za jednu od 100 brzorastućih kompanija u 2018. godini.

Naši stručno obučeni kadrovi imaju veliko znanje i dugogodišnje iskustvo u direktnoj prodaj i promociji. Pod motom „kupac je kralj“ naši prodavači direktno „licem u lice“ savjetuju, informiraju, prezentiraju i na kraju uspješno kreiraju lojalnog kupca s kojim uspostavljaju dugogodišnji odnos povjerenja. 

Provjerite zašto su usluge „Door to door“, „Promotion stand“ i „Telesales“ najefikasniji način prodaje i zašto nam velike kompanije već godinama povjeravaju prodaju svojih usluga.

Koristite „Usluge po Vašoj želji“

NAŠ TIM

Goran Krišto
Goran Krišto
CEO
Draženka Sabadoš
Draženka Sabadoš
Menadžer za marketing i prodaju
Bernis Dedić
Bernis Dedić
Voditelj prodaje
Ivana Bošnjak
Ivana Bošnjak
Sektor financija
Kosa Brkić
Kosa Brkić
Kontroling
Dženan Prašović
Dženan Prašović
Voditelj prodaje
Amina Ahmetspahić
Amina Ahmetspahić
Marketing
Ivana Jolović
Ivana Jolović
Poslovna prodaja
Adnan Bureković
Adnan Bureković
Poslovna prodaja
Senira Demirović
Senira Demirović
Teleprodaja
Nermina Zlatić
Nermina Zlatić
Teleprodaja