logotip-web_1
O nama

Specijalizirana kompanija za posredovanje u prodaji.​

Profitabilnost je cilj i svrha poslovanja svake kompanije. Financijska učinkovitost temelji se na zahtjevu da se sa što manjom količinom angažiranih sredstava ostvari što veća dobit. Ta činjenica je bila i naša ideja vodilja. S ciljem da postavimo nove, bolje i učinkovitije standarde prodaje, kreirali smo jedinstven paket „Usluga po Vašoj želji“ kako bi omogućili našim klijentima da na jednostavan i efikasan način ostvare dugotrajno povećanje prodaje u što kraćem roku. I u tome smo uspjeli!
 
Danas je „Orbis Project“ priznata specijalizirana kompanija za posredovanje u prodaji usluga, koja zastupa veliki broj klijenata i jedna od rijetkih kompanija u BiH koja se s velikim uspjehom bavi direktnom prodajom „vrata do vrata“.
 
Naše kvalitete su prepoznale i neke od najvećih kompanija u BiH poput HT Eronet i europroNET s kojima surađujemo od samog osnivanja kompanije 2014. godine i s kojima konstantno ispunjavamo zadate poslovne ciljeve.
 
Za svoj rad dobili smo i brojna priznanja poput Certifikata za bonitetno pouzdane kompanije za 2017. i 2018. godinu, te smo proglašeni za jednu od 100 brzorastućih kompanija u 2018. godini.
 
Naši stručno obučeni kadrovi imaju veliko znanje i dugogodišnje iskustvo u direktnoj prodaj i promociji. Pod motom „kupac je kralj“ naši prodavači direktno „licem u lice“ savjetuju, informiraju, prezentiraju i na kraju uspješno kreiraju lojalnog kupca s kojim uspostavljaju dugogodišnji odnos povjerenja.
 
Provjerite zašto su usluge „Door to door“, „Promotion stand“ i „Telesales“ najefikasniji način prodaje i zašto nam velike kompanije već godinama povjeravaju prodaju svojih usluga.
 
Koristite „Usluge po Vašoj želji“
CILJ I BUDUĆNOST

Naša misija i vizija

Koroporativne vrijednosti

Transparentan odnos prema našim klijentima i partnerima građen na uzajamnom povjerenju i zadovoljstvu je osnov na kojem se zasniva naše kompanije.

Misija

Naša misija je zadovoljstvo svakog klijenta pružanjem vrhunskih, blagovremenih i kreativnih rješenja za njihove usluge čime direktno i pozitivno utičemo na klijentske rezultate poslovanja.

Vizija

Koristeći iskustvo i znanje naših uposlenika ali i stalnim ulaganjem u njihovu kvalitetu i kompetentnost želimo postati regionalni lider u oblasti posredničkog poslovanja

NAŠ TIM

Spoj znanja i iskustva

Goran Krišto
Goran Krišto CEO
goran.kristo@orbis-project.ba
Kosa Brkić
Kosa Brkić Rukovoditelj kontrolinga
kosa.brkic@orbis-project.ba
Damira Berbić
Damira Berbić Menadžer poslovne prodaje
damira.berbic@orbis-project.ba
Amela Jašarević
Amela Jašarević Voditelj teleprodaje
amela.jasarevic@orbis-project.ba
Dženan Prašović
Dženan Prašović Regionalni voditelj prodaje
dzenan.prasovic@orbis-project.ba
Draženka Strepački
Draženka Strepački Voditelj razvoja i kontrole prodaje
drazenka.strepacki@orbis-project.ba
Srđan Savić
Srđan Savić Regionalni voditelj prodaje
srdjan.savic@orbis-project.ba
Amina Ahmetspahić
Amina Ahmetspahić Voditelj marketinga i poslovnih procesa
amina.ahmetspahic@orbis-project.ba
Irma Hošić
Irma Hošić Teleprodaja
irma.hosic@orbis-project.ba
Aleksandra Đurić
Aleksandra Đurić Administrator terenske prodaje
aleksandra.mitrovic@orbis-project.ba
Senira Demirović
Senira Demirović Teleprodaja
senira.demirovic@orbis-project.ba
Vedrana Stančić
Vedrana Stančić Administrator terenske prodaje
vedrana.stancic@orbis-project.ba
Azra Pilavdžić
Azra Pilavdžić Teleprodaja
azra.pilavdzic@orbis-project.ba
Nataša Drinić
Nataša Drinić Rukovoditelj maloprodaje
natasa.drinic@orbis-project.ba
ZAŠTO ODABRATI NAS?

Spoj iskustva i mladog i obrazovanog kadra za super rezultate

Profitabilnost je cilj i svrha poslovanja svake kompanije. Financijska učinkovitost temelji se na zahtjevu da se sa što manjom količinom angažiranih sredstava ostvari što veća dobit.
 
Ta činjenica je bila i naša ideja vodilja. S ciljem da postavimo nove, bolje i učinkovitije standarde prodaje, kreirali smo jedinstven paket „Usluga po Vašoj želji“ kako bi omogućili našim klijentima da na jednostavan i efikasan način ostvare dugotrajno povećanje prodaje u što kraćem roku.
 
I u tome smo uspjeli!

Zadovoljni korisnici i poslovni partneri su naša najbolja refreneca

Veliki broj naših zadovoljnih korisnika, mladi i stručan tim ljudi ali i veliko povjerenje partnera su glavni razlog što smo proglašeni za jednu od 100 brzorastućih kompanija ali i što naši poslovni rezultati rastu iz godine u godinu.

0 +

Zadovoljnih korisnika

0 +

Poslovnih partnera

0 +

Osvojenih priznanja

Kontaktirajte nas

Želite li razgovarati sa našim prodajnim ekspertima i saznati kako vam mi možemo pomoći ka ostvarenju vaših poslovnih ciljeva? Pozovite naš besplatni info broj ili nam pošaljite poruku putem kontakt forme i vrlo brzo će vas kontaktirati naše ljubazno osoblje.

Besplatna info linija

0800 88 100 ​