logotip-web_1

NAŠ TIM U VRIJEME KORONE

Prodaja iznijela lavovski posao!

U proteklom razdoblju pandemije 47 prodajnih mjesta HT ERONETA-a, raspoređenih diljem Bosne i Hercegovine, bilo je uglavnom otvoreno, dostupno korisnicima u rasponu od 80 do 100% ukupne  raposloživosti prodajne mreže, sukladno mjerama i naputcima institucija kojima smo se prilagođavali kroz različite faze tijekom pandemije.

Svi ostali kanali prodaje radili su punim kapacitetom. Na području gdje su, uslijed epidemiološkkih mjera zatvorena sva prodajna mjesta, organiziran je pozadinski ured u radu gdje se zaprimaju pozivi, a korisnicima se nakon toga isporučuju tražene usluge i ispunjavaju zahtjevi.

Vrlo uspiješna je i suradnja s neizravnim partnerom Orbis projektom, zahvaljujući kojem je korisnicima, onemogućenim dolaziti na prodajna mjesta, osigurano doslovice-odlaskom na kućni prag-pružanje usluga HT ERONET-a u svakom kutku BiH.

Direktor za prodaju Robert Crnjac je rekao: 

„Ono što bih posebno istaknuo i pohvalio jeste  spremnost i hrabrost svih djelatnika prodaje koji su se maksimalno stavili na raspolaganje te su, bez ustručavanja, ostvarivali sve potrebne izravne kontakte s našim vjernim korisnicima te sa zadovoljstvom realizirali njihove zahtjeve. Naravno sve vrijeme smo se strogo držali svih epidemioloških mjera, misleći na zdravlje korisnika i samih djelatnika. Vjerujemo kako će naš korektan i profesionalan prodajni pristup naši korisnici prepoznati i vrednovati te nam i dalje ostati vjerni“ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podijeli ovu novost