logotip-web_1

Orbis Project dobitnik prestižnog certifikata bonitetne izvrsnosti

S ponosom objavljujemo da je Orbis Project, specijalizirana kompanija za posredovanje u prodaji usluga i lider u direktnoj prodaji „vrata do vrata“ u Bosni i Hercegovini, prepoznata za svoj vrhunski učinak i poslovnu izvrsnost.

Kao kompanija koja zastupa veliki broj klijenata i kontinuirano postiže izvanredne rezultate, Orbis Project je dobila prestižni CompanyWall certifikat bonitetne izvrsnosti. Ovaj certifikat potvrđuje našu konkurentnost, vjerodostojnost i kvalitetu poslovanja, što nas čini pouzdanim partnerom u poslovnom svijetu.

CompanyWall bonitetna ocjena AA+, koju smo dobili, ukazuje na to da Orbis Project posluje pouzdano i stabilno. Certifikat bonitetne izvrsnosti dodatno jača povjerenje naših postojećih poslovnih partnera, kupaca i dobavljača, ali i otvara vrata novim poslovnim prilikama, dokazujući da smo tvrtka s visokim kredibilitetom.

Izračun bonitetne ocjene uzima u obzir niz kriterija, uključujući plaćanje i kreditnu sposobnost, zaduženost, profitabilnost, i druge ključne faktore. Naša sposobnost da ispunimo sve ove uvjete dokaz je našeg uspješnog poslovanja i posvećenosti najvišim standardima.

Zahvaljujemo se CompanyWall na ovom priznanju i čestitamo cijelom timu Orbis Projecta na izvrsnom vođenju tvrtke i neumornom radu koji je doveo do postizanja ove prestižne bonitetne ocjene AA+.

Ovaj certifikat predstavlja još jedan korak naprijed u našoj misiji da pružimo najkvalitetnije usluge i izgradimo trajne, uspješne odnose sa našim partnerima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podijeli ovu novost