logotip-web_1

Telekomunikacijska kompanija Haloo je novi partner naše kompanije

Sa ponosom predstavljamo našeg novog klijenta i partnera. U pitanju je kompanija Haloo koja zagarantirano pruža najjeftinije telekomunikacijske usluge na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Pod sloganom „Haloo – Plati manje!“ ova kompanija je danas otvorila svoje prodajno mjesto u Bingo City Centru u Sarajevu. Na ovom prodajnom mjestu možete odmah potpisati pretplatnički ugovor te izvršiti kupovinu vrhunskih mobilnih uređaja po fantastičnim uvjetima.

Promo ponude, super akcije i drugi benefiti za članove Haloo kluba su samo dio pogodnosti i mogućnosti koje vas očekuju na ovom prodajnom mjestu.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim predstavnicima kompanije Haloo koji su odabrali upravo nas kao partnera za uslugu maloprodaje. Ponosni smo na činjenicu da nam je jedan ovakav partner ukazao svoje povjerenje te da smo ga u potpunosti opravdali kao što možete vidjeti iz priloženog. Uloženo je mnogo truda i radnih sati kako bi se ovaj zajednički projekat maloprodaje uspješno realizirao na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom najavljujemo puštanje novih prodajnih mjesta u narednom periodu širom Bosne i Hercegovine“ istakao je gospodin Goran Krišto, izvrši direktor naše kompanije.

Pozivamo sve mlade ljude koji žele da grade karijeru u jednom ovakvom uspješnom i organiziranom timu u super atmosferi uz odlična primanja, da se prijave za posao!

Čekamo Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podijeli ovu novost