logotip-web_1

U Tuzli organizovana promocija usluga Gen-Z

U Tuzli organizovana promocija usluga Gen-Z

S ponosom predstavljamo promociju usluga koju smo organizirali ovog vikenda u Tuzli za potrebe našeg klijenta Ziraat banke. Cilj je bio predstaviti, ali i približiti klijentima novi paket usluga koji nudi Ziraat banka – Gen-Z.

U pitanju je Gen-Z Paket koji je posebno dizajniran za mlade osobe u dobi od 15 do 25 godina. Ovaj paket prilagođava se potrebama ove generacija kao i brzom tempu života.

Zaista nam je drago što smo odabrani kao partner Ziraat banke a za potrebe promocije njihovih novih paketa.

Naša obaveza je bila da se brinemo o svakom detalju, od kreiranja vizualnog identiteta kao i kompletnu organizaciju promocije sa promoterkama.

Tuzla je već četvrta lokacija na kojoj smo uspješno organizirali promociju usluga Ziraat banke. Prethodne promocije smo radili u Sarajevu, Zenici i u Mostaru.  

Kada je riječ o ovom paketu usluga Ziraat banke, važno je naglasiti da otvaranjem tekućeg računa dobijete debitnu karticu besplatno. Upravljajte svojim novcem putem mobilne aplikacije, primajte izvode na e-mail i koristite ekološki materijalnu debitnu karticu za održivu budućnost – sve bez ikakvih troškova.

Više informacija o našim uslugama namijenjenim sa poslovne korisnike možete pogledati na sljedećem LINK-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podijeli ovu novost